Ljubljana, Moste Polje

Hiša samostojna

  • Površina

    530 m²

PH1599245999943AB

prodaja

Cena

1.690.000,00 €

Opis nepremičnine

Samostojna hiša (K+P+1), moderna arhitekturna zasnova
V Mostah prodamo nadstandardno samostojno hišo, ki se nahaja na mirni lokaciji. Hiša  je bila zgrajena leta 2010. Je izredno svetla, lepo vzdrževana in grajena z visokokakovostnimi materiali. Odlikujejo jo njena moderna arhitekturna zasnova. Arhitekturni dosežek priznanih arhitektov je v zadnjih letih deležen pozornosti celo tujih strokovnih medijev. Veliko steklenih površin, teras in zasteklen wellnes omogočajo lepo bivanje zahtevne družine tako zunaj kot znotraj.

Površina hiše / zemljišča
Hiša ima skupaj 530 m2 bruto povšine površine in ji pripada 900 m² zemljišča.

Hiša obsega:

Klet v kateri se nahaja velika kmečka soba z kaminom in krušno pečjo, vinska klet, večja soba za družeje, WC za goste, utility s pralnim in sušilnim strojem ter, kopalnico ter kurilnica in še ena shramba.

Pritličje obsega hodnik, levo se nahajta garderobna soba, in dnevni WC. Hodnik vodi do dnevne sobe z jedilnico.. V dnevni sobi je čudovit podolgovat steklen kamin. Iz dnevne sobe je prehod v veliko lepo opremljeno kuhinjo. Z dnevne sobe je preko panoramske stene izhod na pokrito teraso in vrt.  Drugi del pritličja je popolnoma ločen, kjer je glavna spalnica s kopalnico in kompletno zasteklenim Welnesom . V welnesu je velik jakuzi, savna in tuš. Welnes se ponaša z lepim pogledom na vrt, ki je ozelenjen z bambusom..

Prvo nadstropje: obsega 2 popolnoma ločeni stanovanji ter sobo za goste s kopalnico. Vse tri enote imajo izhod na svojo teraso.

Oprema in gradnja
Gradnja zunanjih sten je klasična 30 cm z 20 cm izolacije (kamene volne). Skupna debelina je 50 cm.  

Tla po hiši (dnevna soba, jedilnica, sobe) so obložena iz troslojnega parketa ( beljeni hrast). V hodniku in stopnišču je Onix kamen. Terase so obdane s stekleno ograjo. Vsa oprema je višjega kakovostnega razreda. Pohištvo v hiši je narejeno vse po meri. od Italianskega proizvajalca Poliform. Okviri oken Internorm so zunaj aluminjasti in v notranjosti leseni.  Stekla so troslojna in polnjena s plinom.

Tla na zunanji terasi so obložena z tropskim lesom.

Luči po vseh prostorih v hiši so vrajene v strop. V jedilnici je posebn sklop luči, ki daje prostoru še posebno toplino.

Celotna parcela je obdana z betonsko ograjo. Polovica vrta je lepo ozelenjena. Na drugi polovici pa so tla obložena s kamnom. Vhod avtomobilov je možen preko dvojih drsnih vrat na elektronsko odpiranje.  

V vseh treh etažah je vgrajen alarmni sistem varovanja .

Lokacija in infrastruktura
Lokacija je primerna za družine ali ambasade - v razdalji 200 m je do osnovne šole, vrtca, , športni park Kodeljevo, bližina tržnice Moste, Kliničnega centra, bližina Centra (2 km). Hiter dostop do avtoceste.

Parkirno mesto  
Pred objektom pa je možnost za parkiranje osmih vozil.  Možno je narediti nadstrešek za vozila.

Priključki in ogrevanje
Ogrevanje je talno– plinsko. Pod panoramskimi stenami so konvektorji. Ogrevanje je tudi na sočne kolektorji.  (ko se spusti pod 4 stopnije C se vklopi plinsko ogrevanje). Zaradi tega so tudi nižji stroški ogrevanja.

Kanalizacija, optika, varovanje.

Vpisano v ZK.

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Ljubljana Moste Polje Moste
vrsta objekta: hiša
tip: samostojna
Stanje: originalno
Velikost: 530,00 m²
Parcela: 900,00 m²
Leto izgradnje: 2010
Šifra oglasa: PH1599245999943AB
Aline Belinger

Aline Belinger