Ljubljana, Šiška

Stanovanje 5-sobno

  • Površina

    217 m²

PS1599246000001AB

prodaja

Cena

1.790.000,00 €

Opis nepremičnine

Petsobno luksuzno »penthouse« stanovanje – popolnoma opremljeno po meri Italijanskih arhitektov

V novejšem objektu zgrajenem l. 2018 nasproti parka Tivoli,  prodamo nadstandardno luksuzno dupleks stanovanje, ki ima odprt tloris in veliko terasnih površin. Stanovanje v dveh etažah je moderno zasnovano in omogoča izredno funkcionalnost uporabe. Steklene panoramske stene ter čudoviti terasi, ki obdajata celotno stanovanje, omogočata lep razgled.

Površina
Stanovanje obsega neto 217 m2 bivalne površine, 263 m2 dveh odprtih in nadkritih teras ter shrambo velikosti 18,70 m2.

Parkirno mesto
V kletni etaži sta 2 večji parkirni mesti z električnimi priključki.

Razporeditev  prostorov

Prvo etažo sestavljajo: prostorna predsoba, ki se nadaljuje proti kuhinji z jedilnico in dnevnim prostorom. Bivalni prostor je na eni strani obdan s panoramskimi steklenimi površinami, ki jih je možno odpreti in povezati z zunanjo teraso. V tej etaži je še dnevni Wc.Tloris je premišljen in zračen. V tej etaži je 133,59 m2 terase, ki je delno lesena in ozelenjena. Na terasi je tudi kuhinja, ki je prekrita s keramiko s Siemens kuhinjsko ploščo. Zunanja sedežna garnitura je iz aluminija.

Druga etaža: obsega tri sobe, katere imajo vsako svojo  kopalnico z Wc-jem. Obsega tudi delovni kabinet in utitlity in prostoren hodnik z vgradnimi omarami.

Strešna terasa je v velikosti 129,92 m2. Na teraso se povzpemo iz druge etaže po stopnicah in pridemo v zastekljen predprostor s sedežno garnituro. Prostor je opremljen j s klimatsko napravo ter inštalacijami za hladilnik. Na terasi je že predpriprava za jakuzi, letno kuhinjo in zalivalni sistem.

Oprema
Stanovanje je opremljeno po meri z opremo najvišjega kakovostnega razreda.Tla so prekrita s keramiko (talno gretje ) in z parketom najvišjega kakovostnega razreda. V vseh prostorih je tudi centralno hlajenje - kanalska klima. V kopalnicah je Fiandre keramika, Villeroy & Boch sanitarna oprema ter Fria armature. Kopalnice sledijo najmodernejšim dizajnerskim trendom, vgrajene imajo “ walk-in” tuše s fiksno stekleno steno ter pipe, prhe in sanitarne elemente visokega cenovnega razreda. Na voljo je tudi udobna kopalna kad. Panoramska okna so zaščitena s senčili na električni pomik. V dnevnem prostoru je vgrajeno posebno ozvočenje. Vse nastavitve v stanovanju: temperatura, prezračevanje, razsvetljava se uravnavajo preko vgrajenega pametnega  zaslona. Dodatna prostornost stanovanja je poudarjena z nadstandarno višino stropov. Notranja vrata segajo od tal do stropa, tečaji pa so skriti. Hodniki so opremljeni z vgradnimi omarami narejenimi po meri. Stene v dnevni so obdane  z evkaliptusovim lesom. Osrednji dnevni prostor ima kamin z zaščitnim steklom. Za osvetlitev skrbijo butične žarnice ter Vetro di Murano svetila. Drsna vrata v kuhinjo so v kristalu z ročno tkano dekorativno mrežo. Kuhinja je moderna v poliestru z visokim sijajem. Vgrajeni so najnovejši nemški Siemens Pro-line aparati med drugim najnovejša kuhinjska plošča z vgrajeno napo, dvovratni hladilnik z ledomatom ter zamrzovalno skrinjo, vinska vitrina, pečica, parna pečica.

Lokacija
Stanovanje se nahaja nasproti parka Tivoli ter v bližine centra Ljubljane . V neposredni bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura (bližina trgovine, LPP, šole, vrtca, banke, itd).

Dodatno: ponudbeni pogoj prodajalca: Kupec je dolžan povrniti del stroška prodaje v višini 2%, obračunano od pogodbene vrednosti.

Vabljeni na ogled!

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Ljubljana Šiška Spodnja Šiška
vrsta objekta: stanovanje
tip: petsobno
Nadstropje: 4.
Stanje: originalno
Velikost: 217,14 m²
Parcela: 263,00 m²
Leto izgradnje: 2018
Šifra oglasa: PS1599246000001AB
Aline Belinger

Aline Belinger