Osrednjeslovenska, Medvode

Hiša samostojna

  • Površina

    218 m²

PH1599246000010AB

prodaja

Cena

950.000,00 €

Opis nepremičnine

Enodružinska hiša na Katarini nad Ljubljano, sodobne arhitekturne zasnove

Objekt ima dve nadstropji, glavni dostop je preko pokritega hodnika iz gornjega parterja, od koder preko vetrolova (z garderobo in z dnevnimi sanitarijami) dostopamo do enovitega prostora v velikosti 100m2. Le ta je v celoti namenjen dnevnemu sklopu; dnevna soba, kuhinja, utility. Spodnji del določa enostavna razporeditev treh sob z večjim delom kopalniškega/welness sklopa. Zunanji zgled hiše primarno določa prednja, v celoti steklena fasada orientirana proti jugu, kot kontrapunkt steklenemu delu pa so ostale »polne« fasade obdelane z macesnovimi lesenimi paneli. Servisni trakt je v celoti orientiran na sever. Iz gornjega parterja se neposredno dostopa ven na vse smeri - do dveh velikih teras ter balkona, vse v navezavi z vrtnim delom hiše. Hisa stoji na pilotih, nosilna konstrukcija je kombinacija AB in jekla. Streha je dvokapna, z blagim naklonom obdana z stranskimi napušči z namenom, da se v najboljši meri vklaplja v pokrajino. Zasnovana je kot energetsko varčna hiša, pasivno se ogreva preko velikih steklenih površin, v poletnem času jo proti pregrevanju ščitijo visokorasla drevesa. Primarno se ogreva preko sončnih kolektorjev oz. dodatno s kurilnim oljem. Izvedena je predpriprava za toplotno črpalko, klima napravo in bazen.

Pomožni objekt je samostojna garaža v velikosti 35m2, primerna tudi za večja vozila. Zunanjih prostorov namenjenih parkiranju so trije. Uporabljeni materiali elektro (prstni vtis, alarm, domofon, daljinsko odpiranje vrat garaže,…) in strojnih inštalacij so vrhunske kakovosti, prav tako izbrana oprema sledi skandinavskemu pridihu v kombinaciji s priznanimi slovenskimi produkti. Umetna osvetlitev je skrbno načrtovana, vsak prostor posebej ima karakterno drugačno osvetlitev.

Hiša ima neprecenljive kvalitete in je s tega vidika edinstvena.  Oprema ni vključena v ceno.

Pomožni objekt je samostojna garaža v velikosti 30m2, primerna tudi za večja vozila. Pred garažo so tri dodatna parkirna mesta.

Oddalenost do centra Ljubjane je 18 minut.

Hišo si lahko ogledate na linku: 

https://www.youtube.com/watch?v=YSudSJ2vS64

Dodatno:

Prodajalec kot pogoj za sklenitev kupoprodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec prodajalcu povrniti del stroškov prodaje nepremičnine v višini 2% pogodbene cene + DDV

 

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Osrednjeslovenska Medvode Topol pri Medvodah
vrsta objekta: hiša
tip: samostojna
Stanje: originalno
Velikost: 218,00 m²
Parcela: 1.140,00 m²
Leto izgradnje: 2013
Šifra oglasa: PH1599246000010AB
Aline Belinger

Aline Belinger