Ljubljana, Šiška

Poslovni prostor pisarna

  • Površina

    15 m²

PP1599246000012AB

oddaja

Cena

130,00 €

Opis nepremičnine

Pisarna se nahaja  v 1.nadstropju in meri 15 m2. Cena mesečnega najema 130 eur + DDV (okno na dvorišče -  stroški niso vključeni.

Poslovni prostori so ogrevani na IR panele. Vsak najemnik plačuje mesečno stroške (za elektriko, vodo, odvoz smeti, upravljanje, čiščenje in varovanje) na podlagi razdelilnika stroškov. Ogrevanje se obračuna glede na najeto kvadraturo poslovnih prostorov, ostali stroški gleda na število oseb, ki uporabljajo najete poslovne prostore. Stroški so pozimi 3-4 €/m2, poleti 2-3 €/m2. Nadomestilo za uporabo stavbnega zemljišča plačuje najemnik/uporabnik v skladu z zakonom, direktno FURS-u.

Poslovna hiša se nahaja na Medvedovi cesti v Šiški. Hiša je bila zgrajena 1896, delno obnovljena. Pred PH so vedno na voljo plačljiva parkirna mesta (0.40 €/h od 8 -16 ure).  Poslovnim prostorom, ki so predmet najema, pripada eno parkirno mesto na dvorišču. Za parkirni prostor se plačuje samo NUSZ.

Poslovna hiša je odprta od 6 - 22. Stranke stopijo v kontakt z najemnikom preko domofona. Ponoči je hiša varovana z alarmnim sistemom., vendar pa je dostop do poslovnih prostorov mogoč z dodeljeno osebno kodo. Poleg tega imamo sklenjeno pogodbo o varovanju (Sintal).

V vsakem nadstropju je wc, v pritličju M/Ž ločeno. Poleg tega je v pritličju in drugem nadstropju /mansardi čajna kuhinja, ki je na voljo vsem najemnikom.

Pogoj za najem je plačilo enomesečne varščine v višini 130 €, katero se ob prekinitvi pogodbe in poplačilu vseh obveznosti vrne brez obresti najemniku.

ZA VSE INFORMACIJE PIŠITE:  aline@ab-nepremicnine.si

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Ljubljana Šiška Spodnja Šiška
vrsta objekta: poslovni prostor
tip: pisarna
Stanje: delimično renoviran
Velikost: 15,00 m²
Leto izgradnje: 1896
Šifra oglasa: PP1599246000012AB
Aline Belinger

Aline Belinger