Ljubljana, Šiška

Poslovni prostor pisarna

  • Površina

    60 m²

OP1599246000013AB

oddaja

Cena

500,00 €

Opis nepremičnine

Poslovni prostori, ki so predmet ponudbe, se nahajajo v pritličju s pogledom na dvorišče PH. Gre za dve pisarni oz prostora za storitve, pri čemer končna/večja meri 32 m2, manjša meri 18 m2 .Takoj ob vstopu v poslovne prostore, je predprostor/čakalnica v izmeri 10 m2.

Poslovni prostori so ogrevani na IR panele. Vsak najemnik plačuje mesečno stroške za elektriko, vodo, odvoz smeti, upravljanje, čiščenje PH, varovanje na podlagi razdelilnika stroškov. Ogrevanje se obračuna glede na najeto kvadraturo poslovnih prostorov, ostali stroški gleda na število oseb, ki uporabljajo najete poslovne prostore. Stroški so pozimi 3-4 eur/m2, poleti 2-3 eur/m2. nadomestilo za uporabo stavbnega zemljišča plačuje najemnik/uporabnik v skladu z zakonom direktno FURS.

Poslovna hiša I.T.I. se nahaja na Medvedovi cesti . Hiša je bila zgrajena 1896, delno obnovljena. Pred PH so vedno na voljo plačljiva parkirna mesta (0.40 eur na uro od 8 -16 ure) Poslovnim prostorom, ki so predmet najema, pripada eno parkirno mesto na dvorišču. Za parkirni prostor se plačuje samo NUSZ.

Poslovna hiša je odprta od 6 - 22. Stranke stopijo v kontakt z najemnikom preko domofona. Ponoči je hiša varovana z alarmnim sistemom., vendar pa je dostop do poslovnih prostorov mogoč z dodeljeno osebno kodo. Poleg tega imamo sklenjeno pogodbo o varovanju tudi z podjetjem Sintal.

V vsakem nadstropju je stranišče, v pritličji moško in žensko ločeno. Poleg tega je v pritličju in drugem nadstropju /mansardi čajna kuhinja, ki je na voljo vsem najemnikom.

 Cena najema za vse poslovne prostore v izmeri 60 m2 je 500 eur + DDV. (9 eur/m2)

Pogoj za najem je plačilo enomesečne varščine v višini 500 eur, katero se ob prekinitvi pogodbe in poplačilu vseh obveznosti vrne brez obresti najemniku

ZA VSE INFORMACIJE PIŠITE:  aline@ab-nepremicnine.si

 

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Ljubljana Šiška Spodnja Šiška
vrsta objekta: poslovni prostor
tip: pisarna
Nadstropje: pritličje
Stanje: delimično renoviran
Velikost: 60,00 m²
Leto izgradnje: 1896
Šifra oglasa: OP1599246000013AB
Aline Belinger

Aline Belinger