Ljubljana, Bežigrad

Hiša vrstna

  • Površina

    310 m²

PH15992452360986AB

oddaja

Cena

4.500,00 €

Opis nepremičnine

Hiša, 309 m2, zgrajena l.1996 m2, 601 m2 zemljišča, oddamo

V mirnem naselju v Črnučah oddamo nadstandardno družinsko hišo, ki je primerna tudi za ambasade. Hiša ponuja udobno bivanje v treh etažah, ki jih povezuje osrednje stopnišče z galerijo. Na vrtu se nahaja bazen, ki je orientiran proti gozdu, zato nudi popolno zasebnost. Hiša se ponaša z vgrajenimi nadstandardnimi materiali ter s prostornostjo.

Razporeditev prostorov:

Pritličje: garaža za 3 avtomobile, predprostor, garderobna soba, kurilnica in strojnica za bazen, kopalnica z WCjem ter tušem, pisarna, soba s savno

Nadstropje: soba s kopalnico ter garderobno sobo, kuhinja v povezavi z jedilnico in dnevnim prostorom s kaminom ter izhodom na vrt, kjer se nahajata bazen ter vrtni paviljon

Mansarda: 2 sobi (vsaka ima svojo kopalnico ter garderobno sobo ter balkonom)

Oprema in prenova

Hiša je le delno opremljena. Kuhinja je je bila nova l. 2018. Talna obloga je Teraco, ki je v posebnih barvah in tudi vzorci v njem se po načrtih ujemajo s stropom. Marmor, ki je na stopnicah je bil narejen po naročilu v Veroni. Stebri in ki so v dnevnem prostoru so bili izdelani v Milanu. Luči in kljuke na vratih so iz muranskega stekla. Okna so Finstral PVC -notranji sloj aluminij. Strešna kritina je tegola. Fasada je prav posebno izolirana ter bila je prebeljena l. 2020. Za ogrevanje se uporablja plinska peč na mestni plin. Pod vsemi prostori, kjer je Teraco je talno gretje in v vseh štirih kopalnicah ter radiatorsko kjer je parket... V dnevni sobi je možnost dodatnega ogrevanja na kamin.

Parkiranje
V garaži, ki se nahaja v hiši je možno parkiranje treh vozil. Možno je tudi parkirati pred garažo.

Lokacija in infrastruktura
Lokacija je primerna za družine, ki si želijo bivati v mirnem sožitju z naravo oziroma za posameznike, ki si želijo popolno zasebnost in sočasno hitro dostopnost do mesta, saj je center Ljubljane (8 km) dosegljiv v 12 minutah. Do vrtca, osnovne šole, trgovine in pošte in je oddaljenost  cca.1 km. 

 Priključki: optika, internet, kanalizacija

Dodatno
Najemnik prevzame v plačilo del stroška sestave najemne pogodbe, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, t.j. najemnik pri oglaševani najemnini plača 4500,00 EUR plus 22 % DDV.

Za informacije ali termin za ogled se lahko naročite po e pošti: aline@ab-nepremicnine.si

 

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Ljubljana Bežigrad Črnuče
vrsta objekta: hiša
tip: vrstna
Stanje: delno prenovljen
Velikost: 309,70 m²
Parcela: 601,00 m²
Leto izgradnje: 1996
Šifra oglasa: PH15992452360986AB
Energetski razred: C (35-60 kWh/m²a)
Aline Belinger

Aline Belinger

Oprema

klima
talno ogrevanje
zemeljski plin
alarm
optika

Ostalo

garaža
ogrevan bazen