Ljubljana, Šiška

Poslovni prostor prostor za storitve

  • Površina

    38 m²

OP35992457980024AB

oddaja

Cena

300,00 €

Opis nepremičnine

Posredujemo pri oddaji poslovnega prostora za storitve, ki se nahaja v mansardi poslovne hiše v spodnji Šiški. Prostor meri 37,90 m2.

Poslovna hiša I.T.I. se nahaja na Medvedovi cesti 28. Hiša je bila zgrajena 1896, delno obnovljena. Pred poslovno hišo so vedno na voljo plačljiva parkirna mesta.

Poslovna hiša je odprta od 6 - 22. Stranke stopijo v kontakt z najemnikom preko domofona. Ponoči je hiša varovana z alarmnim sistemom., vendar pa je dostop do poslovnih prostorov mogoč z dodeljeno osebno kodo. Poleg tega imamo sklenjeno pogodbo o varovanju tudi z podjetjem Sintal.

V vsakem nadstropju je stranišče, v pritličji moško in žensko ločeno. Poleg tega je v pritličju in drugem nadstropju /mansardi čajna kuhinja, ki je na voljo vsem najemnikom.

Poslovni prostori so ogrevani na IR panele. Vsak najemnik plačuje mesečno stroške za elektriko, vodo, odvoz smeti, upravljanje, čiščenje PH, varovanje na podlagi razdelilnika stroškov. Ogrevanje se obračuna glede na najeto kvadraturo poslovnih prostorov, ostali stroški gleda na število oseb, ki uporabljajo najete poslovne prostore. Stroški so pozimi 3-4 eur/m2, poleti 2-3 eur/m2. nadomestilo za uporabo stavbnega zemljišča plačuje najemnik/uporabnik v skladu z zakonom direktno FURS.

Cena najema za poslovni prostor je 300 eur + DDV + stroški.

Pogoj za najem je plačilo enomesečne varščine v višini 300 eur, katero se ob prekinitvi pogodbe in poplačilu vseh obveznosti vrne brez obresti najemniku.

Prostor je vseljiv takoj.

Pogoj najemodajalca za sklenitev posla: najemnik prevzame v plačilo del stroška sestave najemne pogodbe, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, t.j. najemnik pri oglaševani najemnini plača 300,00 EUR plus 22 % DDV.

 

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Ljubljana Šiška Spodnja Šiška
vrsta objekta: poslovni prostor
tip: prostor za storitve
Nadstropje: 2.
Stanje: delno prenovljen
Velikost: 37,90 m²
Leto izgradnje: 1896
Šifra oglasa: OP35992457980024AB
Aline Belinger

Aline Belinger