Južna Primorska, Koper/Capodistria

Hiša samostojna

  • Površina

    360 m²

PH1599245999897AB

prodaja

Cena

1.890.000,00 €

Opis nepremičnine

Hiša v treh etažah s prečudovitim pogledom na morje, Koper in Alpe
V Kopru prodamo nadstandardno samostojno hišo, ki se nahaja na mirni lokaciji. Hiša je bila zgrajena leta 2006. Je izredno svetla in grajena z visokokakovostnimi materiali. Odlikujejo jo čudovit pogled na morje, Koper ter Alpe ter veliko steklenih površin, velika letna terasa in zasaditev z oljkami omogočajo lepo bivanje zahtevne družine tako zunaj kot znotraj.  Zaradi dobre izolativne fasade jo odlikujejo jo tudi zelo nizki stroški ogrevanja.

Površina hiše / zemljišča
Hiša ima skupaj 358 m2 bruto površine. Pripada ji zemljišče v velikosti 1092 m².

Hiša obsega naslednje prostore

  • 1 etaža- Sestavljajo jo velika garaža za tri osebne avtomobile,  večji večnamenski družabni prostor (ki ga bi lahko preuredili v bazen), wc, kurilnica, shramba za cisterno ter vgradne omare.  
  • 2 etaža - obsega dva vhoda v hišo, predprostor z vgradnimi omarami, utiliti, pisarno, kopalnico, dnevni WC ter velik dnevni prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo v enem z izhodom na veliko, s tropskim lesom obloženo in nadkrito zunanjo teraso. Z dnevne sobe je čudovit pogled preko panoramske steklene stene na Koper in morje. 
  • 3 etaža – obsega 4 spalnice z izhodom na 3 balkone, kopalnico z wcjem, kadjo in tušem. Na hodniku se nahajajo vgradne omare.

Oprema  
Gradnja je iz visokokakovostnih materialov. Stene v notranjih prostorih so beljene s tehniko spatolato, granitne police, kovana ograja (vroče cinkana) Pohištvo v hiši je narejeno po meri. Okna, komarniki in polkna so iz aluminija, Vrata so protivlomna.   

Tla po hiši (dnevna soba, spalnice, pisarna) so obložena z afriškim parketom Jatoba, jedilnica in kuhinja) sta obloženi s keramiko Iris, v predprostoru ter hodnikih je granit. 

Na parceli je zbiralnik za vodo (55 m3 litrov) za zbiranje deževnice, za zalivanje vrta ali pranje teras.  

Parcela je obdana z ograjo. Polovica vrta je lepo ozelenjena, druga tlakovana s kamnom. Vhod avtomobilov je možen preko drsnih vrat, ki se odpirajo elektronsko.  

Lokacija in infrastruktura
Lokacija je primerna za družine – bližina morja (200 m), osnovne šole, vrtca, trgovine. Hiter dostop do Koprske obvoznice.

Parkirno mesto  
Pred objektom je možnost za parkiranje pet vozil in dva pod nastreškom. V kletni etaži pa so 3 PM

Ogrevanje in hlajenje
Ogrevanje centralno (olje). Zelo nizki stroški zaradi zelo dobre izolativne fasade..  .

Dodatno
Vpisano v ZK.

Pogoj prodaje: Kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% prodajne cene.

Za termin za ogled se naročite po mailu: aline@ab-nepremicnine.si

Vabljeni na ogled!

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Južna Primorska Koper/Capodistria Koper
vrsta objekta: hiša
tip: samostojna
Stanje: originalno
Velikost: 360,00 m²
Parcela: 1.100,00 m²
Leto izgradnje: 2006
Šifra oglasa: PH1599245999897AB
Aline Belinger

Aline Belinger