Ljubljana, Vič Rudnik

Hiša vrstna

  • Površina

    161 m²

PH55992457379996AB

prodaja

Cena

560.000,00 €

Opis nepremičnine

Naprodaj vrstna hiša, 161 m2, zgrajena l.1995 m2, 213 m2 zemljišča, garaža . Cena: 560.000,00 EUR

V mirnem naselju vrstnih hiš na Galjevici prodamo lepo vzdrževano družinsko hišo. Hiša ponuja udobno bivanje v treh etažah. Na vrtu se nahaja zidana vrtna lopa, ki služi za shranjevanje koles, vrtnega orodja, itd. Vrt nudi popolno zasebnost. Nahaja se v bližini vse potrebne infrastrukture.

Razporeditev prostorov:

Pritličje: shramba, predprostor, hodnik, utiliti, kopalnica s kadjo, kuhinja v povezavi z jedilnico in dnevno sobo v enem ter v povezavi z zimskim vrtom in izhodom v atrij.

Nadstropje: dve otroški sobi, kopalnica s tušem, večja spalnica (z izhodom na veliko teraso) v povezavi z garderobno sobo ter kabinetom.

Mansarda: otroška soba, shramba.

Oprema in prenova

Hiša je opremljena. Talna obloga v dnevni sobi je hrastov parket (lužen na češnjo), v kuhinji je keramika, v spalnicah pa je tapison. Strešna kritina je bila menjana l. 2010 (doživljenska uporabnost). Ob menjavi strehe beljena celotna fasada hiše, letos 2022 dodatno severni del hiše. Leta 2019 sta bil prenovljeni obe kopalnici (nova sanitarna keramika in vodovodne inštalacije).

Za centralno ogrevanje hiše ter pripravo tople vode se uporablja nova plinska peč Bosch (mestni plin). V dnevni sobi je možnost dodatnega ogrevanja na kamin.

Parkiranje
Pred hišo je prostor za eno vozilo. V garaži, ki se nahaja cca. 50 m stran je prostor tudi za eno vozilo. Prav tako je možno tudi parkirati eno vozilo pred garažo in eno za garažo…Za obiskovalce je dovolj prostora za parkiranje na ulici pred hišo.

Lokacija in infrastruktura
Lokacija je primerna za družine, ki si želijo bivati v mirnem sožitju z naravo oziroma za posameznike, ki si želijo hitro dostopnost do mesta, saj je center Ljubljane (3 km) dosegljiv v 20 minutah peš hoje. Do vrtca, osnovne šole, trgovine je oddaljena cca.1 km. Do avtocestnega obroča pa je cca. 2 km.

Priključki: optika, internet, kanalizacija

Dodatno

Vpisano v ZK . Brez bremen.

Ponudbeni pogoj: kupec je dolžan povrniti del stroška prodaje v višini 2%, obračunano od pogodbene vrednosti

Na termin za ogled se lahko naročite po mailu: aline@ab-nepremicnine.si

Vabljeni na ogled!

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Ljubljana Vič Rudnik Galjevica
vrsta objekta: hiša
tip: vrstna
Stanje: delno prenovljen
Velikost: 161,00 m²
Parcela: 213,00 m²
Leto izgradnje: 1995
Šifra oglasa: PH55992457379996AB
Energetski razred: D (60-105 kWh/m²a)
Aline Belinger

Aline Belinger